Bangor Suites Airport Hotel

Maine Highlands, Bangor
Bangor Suites Airport Hotel Genel
Bangor Suites Airport Hotel Öne Çıkan Resim
Bangor Suites Airport Hotel Dış Mekan
Bangor Suites Airport Hotel Dış Mekan
Bangor Suites Airport Hotel İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Bangor Suites Airport Hotel
250 Odlin Road Maine Highlands, Bangor

Bangor Suites Airport Hotel misafirlere Bangor bölgesinde, havaalanı yakınında, University of Maine at Bangor ve Cole Land Ulaştırma Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cross Insurance Center ile 2,5 mi (4 km) ve Darling's Waterfront Pavilion ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 98 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard King Room
Standard
Standard Double, ADA Accessible
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard 2 Queens Room
Room
Standard Queen, ADA Accessible

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x