Bang Tidlay Koh Yao Noi

Ko Yao
Bang Tidlay Koh Yao Noi Öne Çıkan Resim
Bang Tidlay Koh Yao Noi Dış Mekan
Bang Tidlay Koh Yao Noi Dış Mekan
Bang Tidlay Koh Yao Noi Dış Mekan
Bang Tidlay Koh Yao Noi Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Bang Tidlay Koh Yao Noi
52/2 moo 7 , Ko Yao

Bang Tidlay Koh Yao Noi misafirlere Ko Yao bölgesinde, plajda, Loh Paret Plajı yakınında ve Yamu Burnu Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ko Rang Yai ile 0,1 mi (0,2 km) ve Royal Phuket Marina ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x