Banff Ptarmigan Inn

Güney Alberta, Banff
Banff Ptarmigan Inn Genel
Banff Ptarmigan Inn Genel
Banff Ptarmigan Inn Genel
Banff Ptarmigan Inn Genel
Banff Ptarmigan Inn Genel
Image More +82 fotoğraf
Banff Ptarmigan Inn
337 Banff Ave Güney Alberta, Banff

Banff Ptarmigan Inn misafirlere Banff merkezinde, Banff Ulusal Parkı Bilgilendirme Merkezi ve Banff Lake Louise Tourism Bureau yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Upper Hot Springs ile 2,8 mi (4,5 km) ve Banff Ulusal Parkı ile 14,5 mi (23,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 134 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 spa küveti ile keyif sürün veya sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Banff bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1700 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Room 1 King
Superior
Superior Room 2 Queens
Mountain
Mountain View King Suite
Superior
Superior Split Room.
Superior
Superior Room 1 King
Superior
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x