Banex Beach Hotel & Resort

Lagos
Banex Beach Hotel & Resort Genel
Banex Beach Hotel & Resort Genel
Banex Beach Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
Banex Beach Hotel & Resort Dış Mekan
Banex Beach Hotel & Resort Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Banex Beach Hotel & Resort
60 Olorunlogbon Street , Lagos

Banex Beach Hotel & Resort misafirlere Lagos bölgesinde, plaj yakınında, Maryland Alışveriş Merkezi ve Chinatown 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Allen Avenue ile 3,2 mi (5,2 km) ve Computer Village bilgisayar pazarı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x