Baneberry Golf and Resort

East Tennessee, Baneberry
Baneberry Golf and Resort Öne Çıkan Resim
Baneberry Golf and Resort Dış Mekan
Baneberry Golf and Resort Dış Mekan
Baneberry Golf and Resort Dış Mekan
Baneberry Golf and Resort Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Baneberry Golf and Resort
704 Harrison Ferry Road East Tennessee, Baneberry

Baneberry Golf and Resort misafirlere White Pine bölgesinde, denize sıfır ve Douglas Lake ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Büyük Smoky Dağları Ulusal Parkı ile 26,2 mi (42,2 km) ve Wilderness at the Smokies Su Parkı ile 30,4 mi (48,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya açık tenis kortu gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

White Pine bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 600 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x