Banana Palms Hotel

Karayip Sahili, San Felipe de Lara
Banana Palms Hotel Genel
Banana Palms Hotel Genel
Banana Palms Hotel Genel
Banana Palms Hotel Genel
Banana Palms Hotel Genel
Image More +86 fotoğraf
Banana Palms Hotel
Calle Banana Palms 300 mtrs before the Castle entrance Karayip Sahili, San Felipe de Lara

Banana Palms Hotel konaklamanızda Livingston bölgesinde, nehir kıyısında, Izabal Gölü yakınında Castillo de San Felipe de Lara ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Rio Dulce Köprüsü ile 4,8 km (3 mi) ve Finca Paraiso Sıcak Kaplıcası ile 27,2 km (16,9 mi) mesafede.

Banana yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Zemin Kat
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Kule
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x