Banana Fan Sea Resort

Güney Tayland, Bo Put
Banana Fan Sea Resort Öne Çıkan Resim
Banana Fan Sea Resort Dış Mekan
Banana Fan Sea Resort Dış Mekan
Banana Fan Sea Resort Dış Mekan
Banana Fan Sea Resort Dış Mekan
Image More +115 fotoğraf
Banana Fan Sea Resort
201 Moo 2, Chaweng Beach Road T. Bophut Güney Tayland, Bo Put

Banana Fan Sea Resort size Koh Samui (Chaweng Kent Merkezi) bölgesinde, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bo Phut Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Nathon İskelesi ile 14,1 mi (22,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 73 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium 2 Bedroom with roof deck and Seaview
Beachfront
Beachfront villa, 2 bedrooms with private pool
Executive
Executive Süit
Standard
Standard Oda, Balkon
Superior
Superior Oda
Room
Beachfront villa, 1 Bedroom with private pool
Room
Beachfront villa, 1 Bedroom with jacuzzi
Room
Deluxe Garden room
Room
Premium room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x