Ban Suansin

Phang Nga Sahili, Khok Kloi
Ban Suansin Genel
Ban Suansin Genel
Ban Suansin Genel
Ban Suansin Öne Çıkan Resim
Ban Suansin Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
Ban Suansin
38/4 Phet Kasem Rd, Tambon Khok Kloi Phang Nga Sahili, Khok Kloi

Ban Suansin konaklamanızda Takua Thung merkezinde, Natai Plajı ve Pilai Köprüsü ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Bo Dan Plajı ile 9,5 km (5,9 mil) ve Sarasin Köprüsü ile 11,2 km (6,9 mil) mesafede.

Restoranda Ban Suansin misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x