Ban Suan Dokmai

Orta Tayland, Kabin Buri
Ban Suan Dokmai Öne Çıkan Resim
Ban Suan Dokmai Dış Mekan
Ban Suan Dokmai Dış Mekan
Ban Suan Dokmai Dış Mekan
Ban Suan Dokmai Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Ban Suan Dokmai
44 Moo 11, Muang Kao Chachoengsao-Nakhon Ratchasima Rd Orta Tayland, Kabin Buri

Kabin Buri bölgesindeki Ban Suan Dokmai konaklamanızda Wat Badindecha ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kabin Chaloem Rat Parkı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Khao Yai Ulusal Parkı ile 15,8 mi (25,5 km) ve Kabin Buri Sağlık Bahçesi ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Coffee and The Kitchen misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x