Bambora Fort

Bamora
Bambora Fort Genel
Bambora Fort Genel
Bambora Fort Genel
Bambora Fort Genel
Bambora Fort Genel
Image More +31 fotoğraf
Bambora Fort
Village & Post - Bambora Tehsil - Girwa , Bamora

Bambora Fort konaklamanızda Udaipur bölgesinde, tarihi bölgede, Jaisamand Mermer Su Bendi ile 41,4 km (25,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel, Şehir Sarayı ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Heritage
Heritage AC Suite
Room
Heritage Deluxe AC Rooms
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Küvet, Dağ Manzaralı
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Club Süit, 2 Yatak Odası, Küvet, Dağ Manzaralı
Room
Club Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x