Bambooraya Villa

Ko Racha Yai
Bambooraya Villa Öne Çıkan Resim
Bambooraya Villa Dış Mekan
Bambooraya Villa Dış Mekan
Bambooraya Villa Dış Mekan
Bambooraya Villa Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Bambooraya Villa
7/26 Moo 3, Rassada, Muang , Ko Racha Yai

Ko Racha Yai bölgesindeki Bambooraya Villa misafirlere kırsal bölgede, Rawai Plajı ve Promthep Burnu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kata Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Karon Plajı ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 6 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x