Bamboo Lagoon Backwater Front Resort

Aryad South
Bamboo Lagoon Backwater Front Resort Genel
Bamboo Lagoon Backwater Front Resort Öne Çıkan Resim
Bamboo Lagoon Backwater Front Resort Dış Mekan
Bamboo Lagoon Backwater Front Resort Dış Mekan
Bamboo Lagoon Backwater Front Resort Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Bamboo Lagoon Backwater Front Resort
Nehrutrophy ward, Punnamada , Aryad South

Alappuzha bölgesindeki Bamboo Lagoon Backwater Front Resort konaklamanızda, Vembanad Gölü ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ponnumthuruthu Island ile 2,2 mi (3,5 km) ve Mullakkal Rajarajeswari Tapınağı ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x