Balung River Eco Resort

Tawau
Balung River Eco Resort Genel
Balung River Eco Resort Öne Çıkan Resim
Balung River Eco Resort Dış Mekan
Balung River Eco Resort Dış Mekan
Balung River Eco Resort Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Balung River Eco Resort
Mile 33, Apas Balung, Locked Bag No. 30 , Tawau

Tawau bölgesindeki Balung River Eco Resort konaklamanızda, Al-Kauthar Camii ile 27,3 mi (43,9 km) ve St. Patrick Anglikan Kilisesi ile 27,3 mi (43,9 km) mesafede olacaksınız. Bu hostel Wisma Persekutuan Tawau Federal Binası ile 27,4 mi (44,1 km) ve Tawau Bölge Kütüphanesi ile 27,4 mi (44,1 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

44 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve su sebili vardır. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Sadece erkekler için (Male Dormitory Room)
Oda,
Oda, Sadece kadınlar için (Female Dormitory Room)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Basic Dağ Evi
Room
Junior Süit
Room
Süit
Room
Oda, Karma Ranzalı Oda (Mixed Dormitory Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x