Balneo Hotel Gergana

Balkan Mountains, Hisarja
Balneo Hotel Gergana Öne Çıkan Resim
Balneo Hotel Gergana Dış Mekan
Balneo Hotel Gergana Dış Mekan
Balneo Hotel Gergana Kahvaltı
Balneo Hotel Gergana Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Balneo Hotel Gergana
66 Ivan Vazov Blvd Balkan Mountains, Hisarja

Hisarja bölgesindeki Balneo Hotel Gergana konaklamanızda, Archaeological Museum ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel History Museum ile 15,4 mi (24,8 km) ve Kurshum Mosque ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Balneo Hotel Gergana misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Hisarja bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x