Balluta Residence

Gharb
Balluta Residence Genel
Balluta Residence Genel
Balluta Residence Öne Çıkan Resim
Balluta Residence Dış Mekan
Balluta Residence İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Balluta Residence
Triq Santu Pietru , Gharb

Gharb (Santu Pietru) bölgesindeki Balluta Residence misafirlere Tal-Massar Winery ve Gharb Folklor Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gozo Feribot Terminali ile 6,8 mi (10,9 km) ve Mellieha Körfezi ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x