Balitaya Resort Naklua 12

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Balitaya Resort Naklua 12 Öne Çıkan Resim
Balitaya Resort Naklua 12 İç Mekan
Balitaya Resort Naklua 12 Yerinde Yemek
Balitaya Resort Naklua 12 Yerinde Yemek
Balitaya Resort Naklua 12 Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Balitaya Resort Naklua 12
284/89 Moo 5 Naklua soi 12, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Balitaya Resort Naklua 12 misafirlere Pattaya (Kuzey Pattaya) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Naklua Körfezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x