Bali Segara Hotel

Lesser Sunda Islands, Kuta
Bali Segara Hotel Genel
Bali Segara Hotel Genel
Bali Segara Hotel Öne Çıkan Resim
Bali Segara Hotel Yerinde Yemek
Bali Segara Hotel Yerinde Yemek
Image More +53 fotoğraf
Bali Segara Hotel
Jln. Dewi Sartika Gg. Nusa Indah no. 9 Lesser Sunda Islands, Kuta

Bali Segara Hotel misafirlere Kuta bölgesinde, havaalanı yakınında, Lippo Alışveriş Merkezi ve Discovery Alışveriş Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kuta Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Legian Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 18 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda (Super)
Room
Family Süit
Room
Premium Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x