Bali Bobo Hostel

Kuta Selatan
Bali Bobo Hostel Genel
Bali Bobo Hostel Genel
Bali Bobo Hostel Genel
Bali Bobo Hostel Genel
Bali Bobo Hostel Genel
Image More +34 fotoğraf
Bali Bobo Hostel
Jalan Panorama Jimbaran Jimbaran - Kuta Selatan , Kuta Selatan

Jimbaran (Bukit) bölgesindeki Bali Bobo Hostel misafirlere Cimbaran Plajı ve Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Tegal Wangi Plajı ile 7,8 km (4,9 mil) ve Green Bowl Plajı ile 8,9 km (5,5 mil) mesafede.

Bali Bobo Hostel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x