Bali Bidadari Villas

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Bali Bidadari Villas Genel
Bali Bidadari Villas Öne Çıkan Resim
Bali Bidadari Villas Dış Mekan
Bali Bidadari Villas İç Mekan
Bali Bidadari Villas İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Bali Bidadari Villas
Jl Bidadari Lesser Sunda Islands, Seminyak

Bali Bidadari Villas misafirlere Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Sunset Point Alışveriş Merkezi yakınında ve Restoranlar Sokağı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Seminyak Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Legian Plajı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda Bali Bidadari Villas misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Akdeniz stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x