Baita Fanti Ski & Bike

Valtelline Vadisi, Bormio
Baita Fanti Ski & Bike Genel
Baita Fanti Ski & Bike Genel
Baita Fanti Ski & Bike Öne Çıkan Resim
Baita Fanti Ski & Bike Dış Mekan
Baita Fanti Ski & Bike Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Baita Fanti Ski & Bike
Via Milano 76 Valtelline Vadisi, Bormio

Baita Fanti Ski & Bike misafirlere Bormio bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bormio Kayak Alanı yakınında ve Sertorelli - Scuola Sci ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Bromio Termal Kaplıcaları ile 0,9 mi (1,5 km) ve Livigno Kayak Merkezi ile 23,4 mi (37,7 km) mesafede.

Ristorante Trattoria Baita Fanti Ski & Bike misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x