Baia di Gallipoli Camping Resort

Gallipoli
Baia di Gallipoli Camping Resort Genel
Baia di Gallipoli Camping Resort Genel
Baia di Gallipoli Camping Resort Genel
Baia di Gallipoli Camping Resort Öne Çıkan Resim
Baia di Gallipoli Camping Resort Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Baia di Gallipoli Camping Resort
SP215 , Gallipoli

Baia di Gallipoli Camping Resort misafirlere Gallipoli bölgesinde, plaj yakınında, Punta Suina Plajı ve Cavalli Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Baia Verde Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Santa Maria al Bagno Plajı ile 11,2 mi (18,1 km) mesafede.

Restoranda Baia di Gallipoli Camping Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 82 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x