Baia da Luz

Barlavento, Luz
Baia da Luz Genel
Baia da Luz Genel
Baia da Luz Dış Mekan
Baia da Luz Dış Mekan
Baia da Luz Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Baia da Luz
Rua Alfredo Nascimento Batista, Lt 35 Praia da Luz Barlavento, Luz

Baia da Luz misafirlere Lagos (Luz) bölgesinde, Luz Plajı ve Boavista Golf ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Lagos Marina ile 4,1 mi (6,6 km) ve Camilo Plaji ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Alloro Baia da Luz misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 146 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. İyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x