Bahrain International Hotel

Manama
Bahrain International Hotel Genel
Bahrain International Hotel Genel
Bahrain International Hotel Genel
Bahrain International Hotel Öne Çıkan Resim
Bahrain International Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Bahrain International Hotel
Government Ave , Manama

Bahrain International Hotel misafirlere Manama merkezinde, Bab Al Bahreyn yakınında ve Manama Souq ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bahrain Gold Souq Kuyumcular Çarşısı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Yateem Centre Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için AL PASHA ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 111 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Gece kulübü, sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x