Bahia Blanca

Ulysses Riviera, Gaeta
Bahia Blanca Genel
Bahia Blanca Öne Çıkan Resim
Bahia Blanca Dış Mekan
Bahia Blanca Dış Mekan
Bahia Blanca Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Bahia Blanca
Via Fiacca loc. Ariana Ulysses Riviera, Gaeta

Bahia Blanca misafirlere Gaeta bölgesinde, denize sıfır, Ariana Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Quaranta Remi ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil parkı Gaeta Körfezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Arenauta Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Tavola calda Bahia Blanca misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil parkı ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov (4 Pax)
Karavan
Karavan
Superior
Superior Bungalov
Deluxe
Deluxe Bungalov
Room
Classic Bungalov
Room
Panoramic Süit (3 Pax)
Room
Family Bungalov, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x