Bahama Beach Club Resort

Out Adaları, Treasure Cay
Bahama Beach Club Resort Genel
Bahama Beach Club Resort Genel
Bahama Beach Club Resort Öne Çıkan Resim
Bahama Beach Club Resort Dış Mekan
Bahama Beach Club Resort Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Bahama Beach Club Resort
Treasure Cay Drive Out Adaları, Treasure Cay

Bahama Beach Club Resort misafirlere Treasure Cay bölgesinde, plajda, Treasure Cay Marina ve Treasure Cay Golf Sahası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Marsh Limanı ile 19,6 mi (31,5 km) ve Abaco Plajı ile 20,7 mi (33,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için apart dairenin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti keyfi sürün ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (3 Bath)
Premium
Premium Daire
Room
Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (3 Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x