Bagoly Fogadó

Central Hungary, Gyomro
Bagoly Fogadó Genel
Bagoly Fogadó Genel
Bagoly Fogadó Genel
Bagoly Fogadó Öne Çıkan Resim
Bagoly Fogadó Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Bagoly Fogadó
18 Munkás u. Central Hungary, Gyomro

Bagoly Fogadó misafirlere Gyomro merkezinde, Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 20 mi (32,2 km) mesafede ve Szechenyi Termali ile 22,6 mi (36,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vaci Caddesi ile 19,3 mi (31,1 km) ve Kahraman Meydanı ile 23,1 mi (37,1 km) mesafede.

Macar mutfağı sevenler için Bagoyl Fogadó Étterem ideal; otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, Göl Manzaralı
Superior
Superior Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x