Baglio Occhipinti

Sicilya Güney Sahili, Vittoria
Baglio Occhipinti Genel
Baglio Occhipinti Dış Mekan
Baglio Occhipinti Dış Mekan
Baglio Occhipinti Dış Mekan
Baglio Occhipinti İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
Baglio Occhipinti
SP68 Strada Vittoria-Pedalino km 5,4 Sicilya Güney Sahili, Vittoria

Vittoria bölgesindeki Baglio Occhipinti misafirlere bölge parkında, Biscari Kalesi ve Santa Maria delle Grazie Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel San Biagio Kilisesi ile 6,7 mi (10,8 km) ve Naselli d'Aragona Kalesi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca oda servisi imkanı var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Üzüm Asması Manzaralı (Panorama)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Bahçe Manzaralı (Thermae)
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Üzüm Asması Manzaralı (Vigna)
Room
Superior Dubleks (Giardino)
Room
Classic Dubleks, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x