Baglio Della Luna

Western Sicily, Agrigento
Baglio Della Luna Genel
Baglio Della Luna Öne Çıkan Resim
Baglio Della Luna Dış Mekan
Baglio Della Luna Dış Mekan
Baglio Della Luna Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Baglio Della Luna
Via Serafino Amabile Guastella 1 Western Sicily, Agrigento

Baglio Della Luna misafirlere Agrigento bölgesinde, plaj yakınında, Heracles Tapınağı ve Olympia Zeus Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tapınaklar Vadisi ile 1,9 mi (3,1 km) ve San Leone Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Il Dehors yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için minibar olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Agrigento bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3014 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Senior Süit
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Superior double or Twin with terrace

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x