Bagan Emerald Hotel

Nyaung-U
Bagan Emerald Hotel Genel
Bagan Emerald Hotel Genel
Bagan Emerald Hotel Genel
Bagan Emerald Hotel Genel
Bagan Emerald Hotel Genel
Image More +43 fotoğraf
Bagan Emerald Hotel
No.43-E, Myoshaung Road Near Bagan Shwe Pyi Express Bus Sta , Nyaung-U

Nyaung-U bölgesindeki Bagan Emerald Hotel konaklamanızda Thambula Pahto ve Nyaung U Market ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tayok Pye Paya ile 3,4 mi (5,5 km) ve Leimyethna Pahto ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov (Double OR Twin)
Superior
Superior Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda (Building - Double OR Twin)
Room
Superior Bungalov (Double OR Twin)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x