backpackers.INN

Fujian Province, Pu-hou
backpackers.INN Genel
backpackers.INN Öne Çıkan Resim
backpackers.INN Dış Mekan
backpackers.INN Banyo Tipleri
backpackers.INN Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
backpackers.INN
No. 11, Ln. 80, Sec. 2, Huandao W. Rd Fujian Province, Pu-hou

Backpackers.INN misafirlere Jinning (Kinmen Adası) bölgesinde, Outlying Adaları yakınında ve Jincheng Minfang Kangdao Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Çing Hanedanı Kinmen Askeri Karargâhı ile 1 mi (1,6 km) ve Wu Dao Cheng Huang Miao Tapınağı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x