Babylon Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Babylon Villa Öne Çıkan Resim
Babylon Villa Dış Mekan
Babylon Villa Dış Mekan
Babylon Villa Dış Mekan
Babylon Villa Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Babylon Villa
38 Phan Dinh Phung Orta Vietnam, Hoi An

Babylon Villa misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Chuc Thanh Pagodası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Phuoc Lam Pagodası ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 10,9 mi (17,5 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Ortak Ranzalı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x