Babila Hostel & Bistrot

Milano Merkezi, Milano
Babila Hostel & Bistrot Genel
Babila Hostel & Bistrot Genel
Babila Hostel & Bistrot Genel
Babila Hostel & Bistrot Öne Çıkan Resim
Babila Hostel & Bistrot Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Babila Hostel & Bistrot
Via Conservatorio, 2a Milano Merkezi, Milano

Babila Hostel & Bistrot misafirlere Milano merkezinde, Piazza del Duomo ve Milano Katedrali ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Teatro alla Scala ile 1,1 mi (1,7 km) ve Meazzo (San Siro) Stadyumu ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Hostelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Tudor stili hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (6 Pax)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (6 Pax)
Room
Family Dört Kişilik Oda, Karma Ranzalı Oda, Özel Banyo
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (8 Pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x