Baberrih Hospitality Palaces & Resorts

Sidi El Jazouli سيدي الجازولي
Baberrih Hospitality Palaces & Resorts Dış Mekan
Baberrih Hospitality Palaces & Resorts Kahvaltı
Baberrih Hospitality Palaces & Resorts Kahvaltı
Baberrih Hospitality Palaces & Resorts Yerinde Yemek
Baberrih Hospitality Palaces & Resorts Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Baberrih Hospitality Palaces & Resorts
Moulay Bouzerktoune , Sidi El Jazouli سيدي الجازولي

Moulay Bouzarqtoune bölgesindeki Baberrih Hospitality Palaces & Resorts konaklamanızda, Ounara Camisi ile 16,4 mi (26,4 km) ve Essaouira Plajı ile 19,8 mi (31,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Skala de la Ville ile 20,1 mi (32,3 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 20,1 mi (32,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 21 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x