Baanthep Antique Homestay

Nai Wiang
Baanthep Antique Homestay Öne Çıkan Resim
Baanthep Antique Homestay Dış Mekan
Baanthep Antique Homestay Dış Mekan
Baanthep Antique Homestay Dış Mekan
Baanthep Antique Homestay Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Baanthep Antique Homestay
8/1 Tesaban 2 Road Nai Vieng, Mueang , Nai Wiang

Baanthep Antique Homestay konaklamanızda Phrae bölgesinde, Phrae Belediye Binası ve Baan Pratubjai ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Wichairacha House ile 0,6 km (0,4 mil) ve Khum Jao Luang ile 0,6 km (0,4 mil) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x