Baanpufa Resort

Orta Tayland, Tha Sao
Baanpufa Resort Genel
Baanpufa Resort Genel
Baanpufa Resort Genel
Baanpufa Resort Genel
Baanpufa Resort Genel
Image More +212 fotoğraf
Baanpufa Resort
498 Moo 3 Orta Tayland, Tha Sao

Baanpufa Resort konaklamanızda Sai Yok bölgesinde, denize sıfır, Erawan Ulusal Parkı ve Sai Yok Noi Şelalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel River Kwai Golf and Country Club ile 8,5 km (5,3 mil) ve Sai Yok National Park Entrance ile 13,5 km (8,4 mil) mesafede.

Baanpufa Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 47 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Double Bungalow with River view
Superior
Superior Double Room with River View
Private
Private Garden Bungalow with River View
Deluxe
Deluxe Bungalow with Mountain View
Private
Private Bungalow with River View
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Room with Shared Porch, River View
Room
Floating Raft Triple Room
Room
Floating Raft Quadruple Room
Room
Deluxe Bungalow with Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x