Baan Yenchai Boutique

Hua Hin
Baan Yenchai Boutique Öne Çıkan Resim
Baan Yenchai Boutique Dış Mekan
Baan Yenchai Boutique Dış Mekan
Baan Yenchai Boutique Dış Mekan
Baan Yenchai Boutique Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Baan Yenchai Boutique
88/4 bofai , huahin Chollaprathan Rd. , Hua Hin

Baan Yenchai Boutique misafirlere Hua Hin (Bo Fai) bölgesinde, Wat Bo Fai ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve The Venezia Hua Hin ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hua Hin Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa
Room
Superior Villa
Room
Junior Süit
Room
Family Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x