Baan Tubkaek Hotel

Nong Thale
Baan Tubkaek Hotel Genel
Baan Tubkaek Hotel Genel
Baan Tubkaek Hotel Öne Çıkan Resim
Baan Tubkaek Hotel Dış Mekan
Baan Tubkaek Hotel Dış Mekan
Image More +119 fotoğraf
Baan Tubkaek Hotel
225 Moo 3, Tubkaek Beach Tamboon Nongtalay , Nong Thale

Baan Tubkaek Hotel misafirlere Krabi bölgesinde, plajda, Tubkaek Plajı yakınında ve Laem Bong Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ao Nang Plajı ile 10,9 mi (17,5 km) ve Khlong Muang Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Baan Tubkaek Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Standard Bungalov, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x