Baan Tawai Lanna Resort

Hang Dong
Baan Tawai Lanna Resort Öne Çıkan Resim
Baan Tawai Lanna Resort Dış Mekan
Baan Tawai Lanna Resort Dış Mekan
Baan Tawai Lanna Resort Dış Mekan
Baan Tawai Lanna Resort Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Baan Tawai Lanna Resort
196 Songfang Klong Rd., Baantawai , Hang Dong

Baan Tawai Lanna Resort konaklamanızda Hang Dong bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ile 16,2 km (10,1 mi) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 17,4 km (10,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ile 17,6 km (10,9 mil) ve Wat Chiang Man ile 18,7 km (11,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Lanna Deluxe
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x