Baan Suaan Bua Pool Villa

Güney Tayland, Taling Ngam
Baan Suaan Bua Pool Villa Genel
Baan Suaan Bua Pool Villa Genel
Baan Suaan Bua Pool Villa Öne Çıkan Resim
Baan Suaan Bua Pool Villa Dış Mekan
Baan Suaan Bua Pool Villa İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Baan Suaan Bua Pool Villa
7/1 Moo 5, Santi Sook 1 Road, Laem Sor Taling Ngam, Koh Samui Güney Tayland, Taling Ngam

Bu villa konaklamanızda Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Laem Sor Beach ve Thong Kut Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Laem Sor Pagodası ile 1 km ve Namuang Şelalesi ile 8 km mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz var. Misafirler için set üstü ocak, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları sunuluyor. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Signature Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x