Baan Sanpleon Beachfront Condominium

Orta Tayland, Hua Hin
Baan Sanpleon Beachfront Condominium Genel
Baan Sanpleon Beachfront Condominium Öne Çıkan Resim
Baan Sanpleon Beachfront Condominium Oda Düzeni
Baan Sanpleon Beachfront Condominium Oda Düzeni
Baan Sanpleon Beachfront Condominium Oda Düzeni
Image More +53 fotoğraf
Baan Sanpleon Beachfront Condominium
Petchkasem Road Orta Tayland, Hua Hin

Baan Sanpleon Beachfront Condominium misafirlere Hua Hin bölgesinde, plaj yakınında, San Paulo Hua Hin Hastanesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Hua Hin Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hua Hin Gece Pazarı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x