Baan Rosa

Puket Adası, Choeng Thale
Baan Rosa Öne Çıkan Resim
Baan Rosa Dış Mekan
Baan Rosa Dış Mekan
Baan Rosa Dış Mekan
Baan Rosa İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Baan Rosa
69/83 MOO3 CHERNGTALAY BANGTAO,TALANG,PHUKET Puket Adası, Choeng Thale

Baan Rosa misafirlere Choeng Thale bölgesinde, plaj yakınında, Bang Tao Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Surin Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kamala Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Patong Plajı ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Baan Rosa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 21-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x