Baan Oasis

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Hua Thanon
Baan Oasis Genel
Baan Oasis Genel
Baan Oasis Genel
Baan Oasis Genel
Baan Oasis Genel
Image More +42 fotoğraf
Baan Oasis
443/5 Moo 1, Maret Koh Samui (ve Çevre Adaları), Hua Thanon

Baan Oasis misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Lamai Plajı ve Hua Thanon Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Chaweng Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Nathon İskelesi ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Shiva Beach Club misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve spor salonu mevcuttur. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Villa, Birden Çok Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x