Baan Maliwan

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Mae Nam
Baan  Maliwan Öne Çıkan Resim
Baan  Maliwan Dış Mekan
Baan  Maliwan İç Mekan
Baan  Maliwan Kahvaltı
Baan  Maliwan Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Baan Maliwan
7/71 Moo1, Maenam Koh Samui (ve Çevre Adaları), Mae Nam

Bu villa misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Bo Phut Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mae Nam Plajı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Chaweng Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Lamai Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve plazma televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x