Baan Ketkeaw Guesthouse 1

Puket Adası, Patong
Baan Ketkeaw Guesthouse 1 Öne Çıkan Resim
Baan Ketkeaw Guesthouse 1 Dış Mekan
Baan Ketkeaw Guesthouse 1 Dış Mekan
Baan Ketkeaw Guesthouse 1 İç Mekan
Baan Ketkeaw Guesthouse 1 İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Baan Ketkeaw Guesthouse 1
162/158-159 Phangmuang Sai Kor Rd. Puket Adası, Patong

Baan Ketkeaw Guesthouse 1 misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Kata Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restoranda Baan Ketkeaw Guesthouse 1 misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x