Baan Din Dee resort

Mae Lao
Baan Din Dee resort Genel
Baan Din Dee resort Öne Çıkan Resim
Baan Din Dee resort Dış Mekan
Baan Din Dee resort Dış Mekan
Baan Din Dee resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Baan Din Dee resort
129 Moo 11 Tambol Jommokkeaw , Mae Lao

Mae Lao bölgesindeki Baan Din Dee resort konaklamanızda, Wat Rong Khun ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiang Rai Saat Kulesi ile 15,1 mi (24,2 km) ve Chiang Rai Rajabhat Üniversitesi ile 21,7 mi (35 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x