Baan Chanchai

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Hua Thanon
Baan Chanchai Genel
Baan Chanchai Genel
Baan Chanchai Genel
Baan Chanchai Genel
Baan Chanchai Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Baan Chanchai
445/9 Moo 1, Maret Koh Samui (ve Çevre Adaları), Hua Thanon

Baan Chanchai misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Lamai Plajı ve Hua Thanon Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Chaweng Plajı ile 8,9 mi (14,4 km) ve Nathon İskelesi ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Shiva Beach Club misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve spor salonu mevcuttur. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2-Bedroom Villa with Private Pool
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x