BA Sohotel

Old Palermo
BA Sohotel Genel
BA Sohotel Genel
BA Sohotel Genel
BA Sohotel Öne Çıkan Resim
BA Sohotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
BA Sohotel
Paraguay 4485 , Old Palermo

Buenos Aires (Palermo) bölgesindeki BA Sohotel konaklamanızda Distrito Arcos ve Bilim Kültür Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel La Rural Kongre Merkezi ile 1,4 km (0,9 mil) ve Serrano Meydanı ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Yemek servisi için Rietti Ristorante ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve LCD televizyon olan 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 70 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Buenos Aires bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Oda
Süit,
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Köşe
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x