B'O cottage

Lower Normandy, Bagnoles-de-l'Orne
B'O cottage Genel
B'O cottage Genel
B'O cottage Genel
B'O cottage Genel
B'O cottage Genel
Image More +44 fotoğraf
B'O cottage
Boulevard de la Gatiniere Lower Normandy, Bagnoles-de-l'Orne

B'O cottage misafirlere Bagnoles-de-l'Orne bölgesinde, bölge parkında, Normandie-Maine Regional Natural Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Bagnoles de l'Orne Casino ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Château de La Motte-Husson ile 30 mi (48,3 km) ve İtfaiye Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

B ON, B'O cottage misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 158 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 30-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ücretsiz su parkı, kapalı havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Belle Époque stili rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Kumar oynayarak eğlenmek istiyorsanız, (ücretli)kumarhane servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bagnoles-de-l'Orne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 130 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Bouleau)
Süit
Süit (Douglas)
Stüdyo
Stüdyo (Aulne)
Stüdyo,
Stüdyo, Vadi Manzaralı (Bouleau)
Deluxe
Deluxe Stüdyo (Chêne)
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Vadi Manzaralı (Chêne)
Süit,
Süit, Vadi Manzaralı (Douglas)
Family
Family Süit, Vadi Manzaralı (Epicea)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x