B e B San Valentino

Conero Şarap Bölgesi, Osimo
B e B San Valentino Genel
B e B San Valentino Genel
B e B San Valentino Genel
B e B San Valentino Öne Çıkan Resim
B e B San Valentino Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
B e B San Valentino
Via San Valentino 50 Conero Şarap Bölgesi, Osimo

Osimo bölgesindeki B e B San Valentino misafirlere kırsal bölgede, La Nuova Fenice Theater ve Luigi Paolucci Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Conero Dağı ile 13,1 mi (21,1 km) ve Osimo Cathedral ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Toskana stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x