B&B Viva Napoli

Napoli
B&B Viva Napoli Öne Çıkan Resim
B&B Viva Napoli Dış Mekan
B&B Viva Napoli Dış Mekan
B&B Viva Napoli Dış Mekan
B&B Viva Napoli Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
B&B Viva Napoli
Via Bari, 40 , Napoli

B&B Viva Napoli konaklamanızda Napoli bölgesinde, Porta Capuana ile 0,9 km (0,6 mi) ve Napoli Arkeoloji Müzesi ile 3 km (1,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Plebiscito ile 2,5 mi (4,1 km) ve Molo Beverello Limanı ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan La Locanda di Zio Gigi restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirler için LED televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x